Azonnali kijelző és akkumulátor csere

Megrepedt az iPhone képernyője?

Megjavítjuk a sérült képernyőt és még aznap visszakaphatja iPhone készülékét.
Azonnali kijelző cserét térítéses úton, iPhone 11 és újabb modellek
esetén tudjuk vállalni, aktuális alkatrész készlettől függően.
 

Csökken az akkumulátor élettartama?

Hozza be hozzánk telefonját akkumulátorcserére, és még aznap átveheti.
Az akkumulátorok bonyolult technológiát rejtenek magukban, és sok olyan tényező van, amely hozzájárul az akkumulátor és így az iPhone teljesítményéhez. Az összes tölthető akkumulátor elhasználódik, tehát korlátozott az élettartamuk, idővel romlik a kapacitásuk és a teljesítményük, ezért cserére szorulnak. Az akkumulátor öregedésével együtt változhat az iPhone teljesítménye is.

Az Apple korlátozott jótállása kiterjed a gyártási hiba miatt meghibásodó akkumulátorokra, viszont nem terjed ki a rendeltetésszerű használat következtében elöregedő akkumulátorokra. Az akkumulátorcsere díja az adott iPhone-modelltől függ és attól, hogy az adott problémára kiterjed-e a jótállás vagy a fogyasztóvédelmi törvények.

Eredeti Apple alkatrészeket használunk az Apple minősítésű javításokhoz, amelyeket az Apple támogat, így tökéletesen működő állapotban kapja vissza iPhone készülékét.
A szervizelésre – ideértve a cserealkatrészeket – 90 napig vagy az Apple-jótállásból fennmaradó időre vállalunk jótállást, attól függően, hogy melyik a hosszabb időtartam. Ezt mindig vállaljuk, ha minket bízott meg a szervizeléssel. Mindez a fogyasztóvédelmi törvények által biztosított jogokon felül értendő.


Mielőtt időpontot foglalna, kérem érdeklődjön az aktuális alkatrész készletről ügyfélszolgálatunkon.