Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cordon Electronics Kft

 

Alapítás éve: 2000.
S
zékhelye: 1045 Budapest, Széchenyi tér 9.
Fő profil: elektronikai termékek javítása, szervizelése
/ mobiltelefonok és más multimédiás eszközök /

Elérhetőség és kapcsolat oldal >>  

Cégünk fennállása során sikerült a legnagyobb gyártókkal partneri kapcsolatot kiépíteni. A több, mint egy évtizeden keresztül végzett elektronikai javítások során megszerzett szaktudás és tapasztalat birtokában cégünk az egyik legnagyobb szervizpartner Magyarországon. Újabb és újabb területeken képes minőségi szolgáltatást nyújtani, úgymint logisztika, újrahasznosítás és 'rework'.

Örömünkre szolgál, hogy 2016-ban Apple hivatalos márkaszervizként és értékesítési pontként is jelen lehetünk Budapest belvárosában. Igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni a javításokat a gyártó szigorú elvárásai alapján. Az Ügyélközpontúság és a megoldások megkeresése számunkra a legfontosabb, így reméljük, hogy mindenki elégedetten távozik majd szervizünkből. A hangsúly a megoldásokon van, arra törekszünk, hogy készülékedet mielőbb újból kézhez kaphasd.